Politiebureau Rijsdijk tot en met 14 juli gesloten

Personeel is vanwege Covid-besmettingen in quarantaine geplaatst

Het Korps Politie Suriname heeft donderdagmiddag 8 juli bekendgemaakt, dat met ingang van donderdag 8 juli tot en met woensdag 14 juli het politiebureau Rijsdijk gesloten zal zijn voor het publiek. Een aantal Covid-19 besmette politieambtenaren is in contact is geweest met overige medewerkers, waardoor het personeel op instructie van de politiearts in quarantaine is geplaatst. 

Het Bureau voor Openbare Gezondheidszorg (BOG) zal de komende dagen bezig zijn met ontsmettings werkzaamheden.

Aan de gemeenschap in het verzorgingsgebied van het politiebureau Rijsdijk, die de komende dagen politie hulp of assistentie nodig heeft, wordt gevraagd in contact te treden met de politie van het bureau Lelydorp op de telefoonnummers 0366116 / 0366785 of Zanderij op de telefoonnummers 0325222 / 0325144 alsook met het Command Center op het nummer 115.

De surveillance in het verzorgingsgebied zal onverkort worden voortgezet door andere eenheden van het Korps Politie Suriname, zo meldt het korps donderdagmiddag 8 juli.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: