Directeur Ramdin van NDP-centrum OCER overleden

De directeur van het NDP-partijcentrum, Ranjan Ramdin, is overleden. Dat is donderdag 8 juli bekendgemaakt door de voorzitter van de NDP, Desi Bouterse:

‘Namens mijn gezin condoleer ik de nabestaanden en de NDP familie met het heengaan van Radjan Ramdin, directeur OCER. Een toegewijde NDP’er met zijn hart op de juiste plek, die 24/7 klaarstond voor onze Partij. Moge de Here ons sterken!

Voormalig minister-president Ashwin Adhin laat op zijn Facebook-pagina weten: ‘Ranjan Ramdin, een sterke en bewogen man, onze directeur van Ocer, is heengegaan.  Aan zijn geliefden, naasten en de hele NDP familie, wens ik sterke toe met dit groot verlies! Grantangi en Waka Bun meneer Ramdin’

De partij NDP heeft het volgende geplaatst op social media: ‘Namens het NDP Hoofdbestuur condoleren wij u allen met het heengaan van Dhr. Radjan Ramdin, directeur OCER. Wij wensen in het bijzonder, zijn familie veel sterkte.’

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: