Vader Arloud is een held

Over helden gesproken: Het leven van Timothy Arloud (27), vader van twee kinderen, gaat niet over rozen. Uit een babbeltje met hem blijkt, dat de problemen waarmee Suriname worstelt een zware wissel op hem en zijn familie trekken.

Problemen komen nooit alleen

Timothy: “Ik was onderweg naar het werk toen ik werd gebeld, dat mijn baby van een maand oud onwel was geworden en naar het Academisch Ziekenhuis Paramaribo was vervoerd. Ik meldde af aan het werk en haastte mij fietsend naar het ziekenhuis. Ik kreeg bandenpech. Zo zie je, problemen komen nooit alleen. Ze doen zich bij bosjes voor.”

Gescheurde buitenband

“Ik heb het niet breed. Ik probeer de gescheurde buitenband nu vast te hechten met nylongaren. Later zie ik wel hoe ik aan een nieuwe band kom. Op het moment denk ik alleen aan mijn baby en tracht ik mijn vervoersprobleem met de middelen die ik heb op te lossen zodat ik aan zijn zijde kan zijn.” 

HD

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: