Steve Meye: ‘Geen enkel staafje gaat in onze neus’

Voorganger Bisschop Steve Meye laat maandag 5 juli in een videoboodschap, die viraal is gegaan, namens alle gemeenten van Gods Bazuin weten, dat in tegenstelling tot wat de autoriteiten willen “in de gemeenten van Gods Bazuin Ministries International swabben niet zal gebeuren”.

Meye liet op krachtige toon weten, dat dit “duidelijk moet zijn voor geheel Suriname en de wereld”. De bisschop herhaalt in de video dat wat vanuit overheidszijde wordt geopteerd om mensen te laten swabben niet zal plaatsvinden. Hij zei te hopen dat de autoriteiten meeluisteren. “Geen enkel staafje gaat in onze neus.”

Meye noemt het plaatsen van staafjes in de neus van mensen een toegepaste methode van Egyptenaren in de oudheid om controle uit te kunnen oefenen op hun slaven. Ook de hersenen werden op deze manier beschadigd. “In onze neus gaat geen enkel staafje, wij hebben nog steeds onze eigen persoonlijke integriteit. Niemand komt aan ons lichaam zonder onze toestemming en geen enkele autoriteit gaat voor ons komen bepalen wat met ons lichaam moet gebeuren.” 

De bisschop zegt in de video dit duidelijk te schreeuwen zodat de autoriteiten het kunnen horen. “De medici hebben zelf gezegd dat je alleen moet swabben wanneer je symptomen hebt van de ziekte en dan willen ze nu dat iedereen geswabbed wordt? Niet hier”, verzekert Meye.

RB

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: