First Lady start pakketten distributie voor tehuizen en sociale instellingen

First lady Mellisa Santokhi-Seenacherry heeft vrijdag 2 juli bij vier instellingen het startsein gegeven voor de landelijke pakkettendistributie van de regering voor tehuizen en sociale instellingen. De afgelopen periode heeft de regering geld vrijgemaakt uit het Covid-fonds voor pakketten om alle behoeftigen landelijk te voorzien. 

De Stichting Ontspanningsoord voor Gehandicapte Kinderen (SOGK), Stichting Geloof en Nieuw Leven, Stichting De Stem en Stichting Een Parel In Gods Ogen mochten elk een bulkpakket in ontvangst nemen. Het pakket bestond uit 250 kilo rijst, een baal pesi, een baal aardappelen, een baal suiker, een doos spijsolie, een karton sardines en 250 stuks mondkapjes.

Stichting Een Parel In Gods Ogen kreeg naast dit pakket ook 10 tablets voor ‘Onderwijs op Afstand’. Met de donatie van dit pakket probeert de regering deels te voorzien in de dagelijkse behoeften van deze stichtingen.

‘Ik hoop dat met deze donatie u de komende periode goed kan overbruggen. De regering doet hun gedeelte, ik vraag u om samen te werken en waar nodig ook een handje mee te helpen. Verder wil ik u danken voor de speciale zorg die u biedt’, sprak de presidentsvrouwe. 

‘Door de uitdagende tijd waarin we ons momenteel bevinden, en waarbij het land in een herstelfase is, is het voor de stichtingen uitdagender dan voorheen om te voorzien in de dagelijkse behoeften.’ Zij zijn daarom blij dat de leiding van het land, vertegenwoordigd door de First Lady, hen niet is vergeten. Zij bedankten haar en de regering voor de ondersteuning, zo meldt het Kabinet van de First Lady.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: