Fernandes nog bezig schade brand vast te stellen

Bryan Renten, directeur van Fernandes Bottling Company, laat donderdag 1 juli in een reactie tegenover Dagblad Suriname weten, dat hij nog geen mededelingen naar de gemeenschap toe kan doen met betrekking tot de productie van frisdranken. Volgens hem is het bedrijf nog druk doende de schade vast te stellen van de brand die de bottlingfabriek aan de Indira Gandhiweg dinsdagnacht heeft getroffen. 

De brandweer is ook nog bezig met haar rapport. Renten zegt, dat hij vrijdag het personeel zal toespreken en mededelingen zal doen over hoe verder met de werkzaamheden van de bottlingfabriek. 

Afgelopen dinsdagnacht is op het fabrieks emplacement van Fernandes Bottling Company een hevige brand uitgebroken. Wat thans vaststaat is dat de hal waar de bottlingmachines geïnstalleerd staan aanzienlijke schade heeft opgelopen. Ook in het gedeelte waar de magazijnen zijn ondergebracht is de brandschade aanzienlijk.

SS 

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: