Dode en gewonden bij eenzijdig verkeersongeval Wilhelminastraat, Paramaribo

Een automobiliste is naar verluidt zondagavond 27 juni rond tien de controle over haar auto kwijtgeraakt, met de auto van de weg geraakt en vervolgens tegen een schutting tot stilstand gekomen. Een inzittende zou ter plekke zijn overleden en twee gewonden zijn naar een ziekenhuis vervoerd.

Door de botsing raakte een inzittende bekneld en moest door de brandweer worden bevrijd.  

De overleden inzittende zou de 31-jarige Omar Peiter zijn. De automobiliste zou gereden hebben op de Sewbarath Misserstraat en ter hoogte van de Pater Weidmanstraat de controle over de besturing zijn verloren.

Het voertuig kwam tegen een schutting tot stilstand. Het Korps Politie Suriname had maandagochtend nog geen persbericht doen uitgaan over het ongeval.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: