Popartiest Ed Sheeran verrast Engeland op EK met optreden

Engeland’s Euro 2020 WK-voetbal-ploeg heeft een privé-optreden gekregen van popster Ed Sheeran terwijl ze aan het ontspannen waren voor hun laatste-16 confrontatie met Duitsland.

Gareth Southgate’s ploeg behaalde de eerste plaats in Groep D met een 1-0 overwinning tegen Tsjechië op dinsdag, voordat ze hoorden dat ze Duitsland zouden ontmoeten in de knock-outfase.

Voordat ze hun aandacht richtten op de match tegen hun oude rivalen op Wembley, werden Southgate en zijn spelers woensdag getrakteerd op Sheeran’s akoestische buitenoptreden op hun trainingsbasis in St George’s Park.

‘Shape of You’-zanger Sheeran, een van ’s werelds best verkopende muzikanten, kreeg speciale toestemming om de door Covid-19 beveiligde bubbel van Engeland te betreden.

De 30-jarige Sheeran is een fan van League One-team Ipswich en de Grammy Award-winnaar was op Wembley om Engeland’s 0-0 gelijkspel met Schotland in de groepsfase te bekijken.

De Engelse middenvelder Jordan Henderson zei dat het een voorrecht was om Sheeran te ontmoeten en hem te zien optreden. ‘Het was geweldig om hem buiten een paar liedjes te horen spelen  en met hem te praten. Het was echt een goede avond. Het was soms een beetje surrealistisch. Hij zat gewoon gitaar te spelen terwijl we aan het eten waren. De jongens hebben er echt van genoten.’

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: