Bezoek aan Covid-patiënten in Regionaal Ziekenhuis Wanica per maandag 28 juni toegestaan

Het Regionaal Ziekenhuis Wanica (RZW) heeft bekendgemaakt, dat bezoek aan Covid-19-patiënten in het ziekenhuis per maandag 28 juni is toegestaan. Het RZW heeft wel graag dat het gaat om de contactpersoon van een patiënt. 

De bezoekdagen zijn van maandag tot en met vrijdag en de bezoektijd is van vier uur tot vijf uur ‘s middags.

De bezoeker moet gekleed zijn in PPE (Personal Protective Equipment) ofwel beschermende kleding die zelf aangeschaft moet worden. Volgens het ziekenhuis is een dergelijke kleding verkrijgbaar bij de meeste bouwmaterialenzaken. Onder PPE vallen een N95 mond- en neusbedekking, een faceshield, een isolatieschort, wegwerphandschoenen en gesloten schoeisel, dus geen slippers of sandalen.

De PPE wordt door ziekenhuispersoneel gecontroleerd.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: