Uitvaartverzorgingsbedrijf Hamdard waardeert gezondheidswerk(st)ers

Het uitvaartverzorgingsbedrijf Hamdard heeft op donderdag 24 juni gezondheidswerkers van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo, ’s Lands Hospitaal, het Diakonessenhuis en het Sint Vincentius Ziekenhuis bedankt voor hun ongelooflijke inzet.

Al meer dan een jaar zetten ze zich, aldus Hamdard in een persbericht, dag en nacht in voor duizenden patienten om de Covid-zorg in goede banen te leiden. ‘Hierbij maken ze overuren, verwaarlozen hun families en dit alles om de samenleving te beschermen tegen de Corona-pandemie.’

Direkteur Roy Radjbali overhandigde pakketten met koffie, water, suiker, melk, sap en thee aan de verpleegkundigen van de respectieve ziekenhuizen. Hij sprak mede namens zijn staf zijn waardering uit voor hun liefdevol werk. ‘Hoe zou deze zorg eruit zien zonder zulke zusters en broeders?’

Hij riep de samenleving en andere bedrijven op ook hun goede zijde te laten zien door deze liefdevolle werkers te gedenken. De verpleegkundigen spraken hun dank uit aan directie en staf van uitvaartverzorgingsbedrijf Hamdard.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: