Tweeling voor Usain Bolt: Thunder en Saint Leo

Usain Bolt heeft een tweeling gekregen, genaamd Thunder Bolt en Saint Leo Bolt. Bolt, 34, kondigde het nieuws op Instagram aan op Vaderdag, met een bliksemschicht-emoji naast elk van de namen van zijn kinderen.

De Olympisch kampioen plaatste een foto van hem en partner Kasi Bennett, met hun tweelingjongens en één jaar oude dochter Olympia Lightning.

Wanneer de tweeling precies is geboren, wil het stel niet zeggen.

Bennett plaatste ook een foto met de baby’s en zegt, dat Bolt “de rots van deze familie en de beste papa voor onze kleintjes” is.

Olympia Lightning werd geboren in mei 2020 en haar naam werd twee maanden later publiekelijk bekend gemaakt.

Voor haar geboorte had Bolt volgers op zijn social media op de hoogte gehouden van de zwangerschap van Bennett. Noch hij noch Bennett had echter gepost over haar zwangerschap met de tweeling.

Bolt, een Jamaicaans sprinticoon, stopte in 2017 met atletiek en heeft nog steeds de wereldrecords op de 100 en 200 meter, waarmee hij de snelste man in de geschiedenis is.

Hij is ook de enige man die tijdens zijn carrière drie Olympische titels op de 100 meter en 23 grote gouden medailles heeft gewonnen.

Na het verlaten van de atletiek probeerde hij profvoetbal te spelen, maar kondigde toen aan dat hij in 2019 helemaal zou stoppen met sporten.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: