SLM voert 27 juni extra vlucht uit van Amsterdam-Paramaribo met vaccins

De SLM zal in samenwerking met de Nederlandse overheid op zondag 27 juni een extra vlucht uitvoeren vanuit Amsterdam naar Paramaribo. Op deze vlucht zullen 100.000 doses AstraZeneca-vaccin en medische hulpgoederen worden vervoerd, zo meldt de luchtvaartmaatschappij maandag 21 juni.

De zending wordt gedaan op verzoek van minister van Volksgezondheid drs. Amar Ramadhin. 

Eerder deze maand vervoerde Surinam Airways al kosteloos 90.000 vaccins, vaccinatie benodigdheden, medische hulpgoederen en persoonlijke beschermingsmiddelen. 

Op woensdag 23 juni vervoert Surinam Airways 60.000 vaccins en hulpgoederen naar Paramaribo. De vaccins en medische hulpgoederen dienen onder andere ter bestrijding van het Covid-19 virus. ‘Surinam Airways heeft als beleid om zoveel als mogelijk haar bijdrage te leveren aan de gezondheidszorg in Suriname.’

Op de vlucht van 27 juni zullen ook passagiers geaccommodeerd worden die voldoen aan alle inreisvoorwaarden voor Nederland en Suriname.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: