Artiesten duo Zino & Baba in de muziekscene

Het nummer Woyoi is recent gelanceerd en is te beluisteren via streamingdiensten en RP The Hot One 89.7 FM. Het is een nummer gedaan door de artiesten Zino & Baba. Het zijn twee zangers uit Nederland, één met Surinaamse roots en de ander heeft Irakese roots. Ze lanceren steeds producties en zorgen ervoor dat muziekliefhebbers op diverse momenten kunnen genieten van hun songs. Volgens de artiesten is het zeker een hele toevoeging aan scene met hun uniek Urban stijl maar toch tropische sound. De artiesten hopen ook Suriname aan te doen zodra shows en optredens weer mogelijk zijn in ons land. Dit is natuurlijk afhankelijk van de covid-19 situatie. De artiesten zetten ondanks de uitbraak van een pandemie voort in de muziekscene. Het artiesten duo hoopt op een internationale doorbrak en werkt aan meer producties.

Khoesiaal P.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: