Jongerenvereniging Nauyuga doneert goederen aan bejaardentehuis Siembah, Commewijne

In verband met het 54-jarig bestaan van Jongerenvereniging Nauyuga heeft het bestuur afgelopen vrijdag een donatie gedaan aan het bejaardenverzorgingstehuis Siembah in het district Commewijne.

Het gaat om 5 dozen Latex handschoenen, 4 balen medium adult diapers, 4 balen large adult diapers, 2 dozen mond- en neusbedekkingen, 12 flessen disinfectant sprays, 4 flessen hand sanitizers, een aantal nieuwe truitjes en 2 kratten verse bacoven.

Nauyuga zal zich de komende periode vooral richten op het trainen van jongeren en de vorming van de leden zodat ze voorbereid kunnen worden om betekenisvolle functies te bekleden in de samenleving. Nauyuga heeft sinds haar bestaan (dat opgericht is op 10 juni 1967)  een wezenlijke bijdrage geleverd in het voorbereidingstraject tot diverse succesvolle academici, ondernemers en deskundigen in vooraanstaande posities.

Het doel van Nauyuga is het nationaal bewustzijn van de Surinaamse jongeren in het algemeen en dat van de leden in het bijzonder te bevorderen. De naam Nauyuga betekent “nieuw tijdperk” en daarom is als logo ook gekozen voor een rijzende zon.

Op 5 juni heeft de vereniging met de Nationale Stichting Hindostaanse Immigratie en Stichting Mata Gauri een nieuwe jonge neemboom geplant aan de Waterkant in verband met de herdenking en viering van 148 jaar Hindostaanse Immigratie in Suriname.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: