Covid-team KPS breidt telefoonnummers dispensatie aanvragen uit

Het Covid-19 coördinatieteam van het Korps Politie Suriname (CCTKPS) heeft zaterdagavond 19 juni bekendgemaakt, dat in verband met lockdown de telefoonnummer voor spoed dispensatie aanvragen zijn uitgebreid met de nummers 899962 en 8999352. De telefoonnummers 8151555 en 8413535 zijn nog steeds van kracht.

Deze vier spoednummers zullen vanaf maandag 21 juni een uur voordat de avondklok ingaat bereikbaar zijn. De afhandeling van deze verzoeken zal door een groep speciaal aangewezen politieofficieren geschieden. 

Onder spoedaanvragen wordt gerekend een situatie of omstandigheid welke niet te voorzien was. In dit geval zal het karakter hiervan urgent moeten zijn, waarbij uitstel niet te rechtvaardigen is als het een economische dan wel medische schade kan veroorzaken.

De aanvraag via deze nummers is zowel voor de Telesur- als de Digicelgebruikers gratis. Verder blijft de controle van personen gedurende avondklokuren vanuit het digitaal bestand geschieden.

Het CCTKPS hoopt dat deze uitbreiding het groter publiek voldoende ten dienste zal zijn.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: