BEP: ‘Vaders, zoekt kracht om goede vaders te zijn’

Vaderdag is de dag om hardwerkende mannen die vader zijn, in de bloemetjes te zetten en gedenken. Papa zijn betekent onderhouder en voorziener zijn van het gezin namelijk voor zichzelf, de moeder en de kinderen. Een voorname taak, omdat het gezin niet voor niemendal de hoeksteen van de samenleving wordt genoemd.

En de hoeksteen van het gezin, is een goede, zorgzame en liefdevolle vader. Die zijn verantwoordelijkheid serieus neemt, en de moeder helpt bij het opvoeden en grootbrengen van de kinderen en niet schroomt ook verzorgingstaken als kinderoppas of huishoudelijke taken als koken of vaatwassen uit te voeren.

Echte en goede vaders voorzien niet alleen in materiele zaken voor het gezin, maar helpen ook met de overdracht en handhaving van correcte normen en waarden, zodat de kinderen gezond opgroeien tot sterke en verantwoordelijke burgers van onze samenleving en ons geliefd land. Respect en liefde voor de moeders, en respect en liefde voor de kinderen. Vaders bidt, zoekt en vindt de kracht om goede vaders te mogen zijn. 

De politieke partij BEP wenst iedereen een prettige Vaderdag.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: