Papa Mashup: Vaderdag niet voorbij laten gaan

In het kader van Vaderdag op zondag 20 juni heeft Sasra Media een Papa Mashup gelanceerd. AJ Sasra vertelt het volgende over deze productie. “Na het project Mama 2021 in verband met Moederdag konden we Vaderdag niet zomaar voorbij laten gaan. Het blijkt in de praktijk dat men veel meer aandacht geeft aan Moederdag. Er worden minder projecten gedaan voor Vaderdag. Vaders verdienen evenveel aandacht als de moeders. We hebben een mashup ervan gemaakt om zodoende alle muziekliefhebbers tegemoet te komen.  Het gaat om covers van enkele Bollywood songs, heel speciaal bestemd voor alle vaders. Enkele songs hierbij zijn ‘Papa Kehte Hain Bada Naam Karega’, ‘Papa Mere Papa’, hedendaags populaire nummer Dilbaro. De artiesten zijn creatief geweest en hebben een male versie van gemaakt. Er is bewust gekozen voor muziek met een gezellige vibe, aangezien vaders toch wel stoer zijn en zodat we bijvoorbeeld met een dans ons cadeau kunnen overhandigen aan de vaders. Voor muziek is gezorgd door Stiko Music. De bijbehorende clip is opgenomen door Ryan Poeran en editing is gedaan door Tigri Sasra. Viresh Lighting & Decor heeft ervoor gezorgd dat het team met variaties (belichting en creativiteit voor background) de opnames indoor heeft kunnen doen. Het project is gesponsord door Flex Phones.  We hopen met dit project een lied te hebben gecreëerd dat ondersteunend werkt voor Vaderdag”, aldus Aj SasraKhoesiaal P.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: