Centrale Markt wordt maandag 21 juni volledig opengesteld

Burgers zijn blij met de versoepelde Covid-19 maatregelen. Ook standhouders van de Centrale Markt, die niet mee konden doen met de verkoop langs de straat, geven aan dat zij eindelijk weer kunnen verkopen.

Marktmeester Anil Dhanai zegt in gesprek met Dagblad Suriname, dat de markt vrijdag nog gedeeltelijk open was. Het buiten gedeelte van de markt was open voor de verkopen, terwijl  binnen de standhouders nog bezig waren voorbereidingen te treffen. De standhouders binnen moeten net als de standhouders buiten voorzien zijn van plastic bij hun stands, voor veiligheid van zichzelf en de klanten. De protocollen worden ook strak in acht genomen om besmettingen te voorkomen. 

“Er zijn al enkele Covid-gevallen bij de standhouders voorgekomen en daarbij heeft een aantal ook het leven gelaten. Dat komt vanwege het wild verkopen langs de straat. Om meer besmettingen te voorkomen en de voorzichtigheid op te voeren, is het toch goed de markt open te stellen”, zegt de marktmeester.

Aanstaande maandag gaat de markt wel zijn deuren geheel openstellen voor de verkoop. De marktmeester vraagt eenieder de protocollen ook strak in acht te nemen. Het gaat hierbij niet alleen om de gezondheid van ons zelf maar ook van onze geliefde, familie en vrienden. 

TM

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: