Worstelaar Roman Reigns: ‘The Rock en John Cena, blijf op de set, keer niet terug bij WWE’

Worstelaar Roman Reigns is donderdag 17 juni in diverse media ingegaan op geruchten over zijn neef, Dwayne “The Rock” Johnson, en John Cena, die mogelijk binnenkort terugkeert naar WWE (World Wrestling Entertainment).

In een gesprek met SportsNation van ESPN adviseerde Reigns de WWE-legendes om films te blijven maken in plaats van hem in de ring te confronteren.

‘Een wedstrijd tegen The Rock is als een droom voor veel van onze fans’, zei Reigns. ‘Het is geen droom voor hem, snap je wat ik bedoel? Ik krijg dit veel met Dwayne en dan ook met John Cena. Deze jongens doen het heel goed voor zichzelf, daar bestaat geen twijfel over.’

‘Ik weet het niet. Als ik deze jongens was, weet ik niet of ik terug zou willen komen om met mij af te rekenen. Ik ben nu een probleem voor iedereen. Als ik hen was, zou ik op de set blijven. Kom niet naar mijn ring, dat zou ik doen.’

Dave Meltzer van de Wrestling Observer-nieuwsbrief meldde, dat WWE hoopt dat The Rock in november op Survivor Series zal verschijnen, wat een potentiële WrestleMania-wedstrijd tegen Reigns zou kunnen opzetten. Er zijn ook geruchten geweest over een hoofdevenement van Reigns-Cena op SummerSlam.

The Rock’s laatste WWE-optreden was in oktober 2019 voor de aflevering van het 20-jarig jubileum van SmackDown, terwijl Cena’s laatste wedstrijd was op WrestleMania 36 in april 2020.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: