Oud-wereldkampioen boksen Oscar De La Hoya terug in de ring

De voormalige wereldkampioen boksen Oscar De La Hoya heeft mondeling ingestemd om met ex-UFC-titelhouder Vitor Belfort een exhibitie gevecht te houden tijdens een Triller-evenement op 11 september, aldus Triller-CEO Ryan Kavanaugh donderdag 17 juni tegen MMA-verslaggever Ariel Helwani. Contracten moeten nog getekend worden.

Het gevecht zal waarschijnlijk plaatsvinden in Las Vegas en bestaan ​​uit acht rondes van twee minuten, en De La Hoya en Belfort zullen 10-ounce handschoenen dragen. Het gecontracteerde gewicht van De La Hoya is 175 pond, terwijl Belfort niet zwaarder mag wegen dan 190 pond.

De La Hoya, een voormalig kampioen in zes divisies, heeft niet meer meegedaan sinds hij in 2008 verloor van Manny Pacquiao. Hij is sinds zijn pensionering een van de toppromotors in het boksen geworden.

De La Hoya was oorspronkelijk in gesprek om terug te keren tegen de gepensioneerde MMA-legende Georges St-Pierre, maar UFC-president Dana White stond St-Pierre niet toe het gevecht te accepteren.

Belfort, die drie jaar geleden voor het laatst deelnam aan MMA in een knock-out verlies tegen Lyoto Machida, heeft slechts één professionele bokswedstrijd in 2006 op zijn naam staan.

Heeft u lokaal, Surinaams, sportnieuws te melden, geef dat dan door via [email protected].

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: