Man (36) verdacht van diefstal wijnflessen uit cabana’s Waka Pasi

Leden van de Recherche van het Korps Politie Suriname in Paramaribo hebben donderdag 10 juni de 36-jarige M.D., een bekende van de politie, tijdens surveillance werkzaamheden in de Wilhelminastraat te Paramaribo aangehouden, zo meldt het korps woensdagavond 16 juni.

De man heeft zich meermalen schuldig gemaakt aan verschillende inbraken en was op dat moment bezig goederen uit een taxi goederen te laden. Het vermoeden rees bij de rechercheurs, dat het geen zuivere koffie was. Op de verdachte werd aangetroffen en inbeslaggenomen een doos met diverse wijnflessen. 

M.B. bleek in één van de cabana’s te Waka Pasi bij de Palmentuin te hebben ingebroken.

Hij ontkent dit echter en beweert, dat hij de wijnsoorten bij een Cubaan had gekocht. Hij zette de doos bij Waka Pasi, waarna hij met een taxi de doos met wijnsoorten ophaalde.

Maar, de eigenaar van de cabana deed aangifte van inbraak op het politiebureau Centrum. Hij verklaarde dat er nog enkele goederen waren gestolen, maar die zijn nog niet achterhaald. Hangende het onderzoek zijn de in beslag genomen wijnsoorten nog niet afgestaan aan de eigenaar.

Na overleg met het Openbaar Ministerie is M.B. door de politie in verzekering gesteld.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: