Eerste Drive-Thru vaccinatieactie bij Sana Budaya

De eerste drive-thru vaccinatieactie tegen het Covid-19 virus in het land vindt donderdag 17 juni plaats. Dit vaccinatiepunt komt aan de Jozef Israelsstraat te Blauwgrond, op het complex van Sana Budaya. Het gaat om een initiatief van de Cirkel Group en partners. Deze actie is in de afgelopen dagen goed voorbereid.

Districtscommissaris Ricardo Bhola van Paramaribo Noord-Oost heeft daarbij de nodige ondersteuning gegeven. Ook de ressortraadsleden van Blauwgrond hebben hun bijdrage geleverd.

De vaccinatie dag start donderdag om 11:00 uur. Er zal een walk-in zijn aan de Jozef Israelsstraat. De drive-thru gaat via de achteringang van Sana Budaya aan de Michelangelostraat en men kan dan uitrijden aan de Jozef Israelsstraat, zo meldt het Burger Informatie Centrum (BIC) van het Commissariaat Paramaribo Noord-Oost. 

Oproep districtscommmissaris

De districtscommissaris is zeer ingenomen met de recente vaart in het nationale vaccinatieprogramma. De bewustwording en de bereidwilligheid is een zeer goede ontwikkeling. 

Districtscommissaris Bhola roept een ieder, in het bijzonder de bewoners van Blauwgrond en senioren burgers op, om gebruik te maken van de vaccinatieactie te Sana Budaya. ‘Libi Langa, laat je vaccineren!’, aldus het BIC Paramaribo Noord-Oost.  

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: