Grote Covid-19 vaccinatiedag te Highway

Een grote Covid-19-vaccinatiedag wordt zaterdag 19 juni georganiseerd op Ramcharan’s Playground, hoek Dageraad- en Lachmisingweg te Highway. Gastheer is de Stichting Highway voor Welvaart en Welzijn in samenwerking met het Bureau voor Openbare Gezondheidszorg (BOG)  en het ministerie van Volksgezondheid. 

‘De vraag vanuit de gemeenschap hier om gevaccineerd te worden is groot. Uit ons intern onderzoek blijkt, dat zeker 80% van de buurtbewoners nog niet gevaccineerd is. Daarom hebben we als organisatie gemeend deze dag te organiseren’, zegt Jitin Ramcharan, voorzitter van Stichting Highway. 

Vooral de mensen uit de omgeving van Livorno, Latour, Dijkveld, Tout Lui Faut, Maretraite Project, Houttuin Project, Adhinweg en Vredenburg worden opgeroepen om zich te vaccineren.

Iedereen kan terecht voor zowel een eerste als tweede prik. De activiteit begint om 08.00 uur en duurt tot 16.00 uur. ‘Wij als stichting proberen er alles aan te doen om het BOG te ondersteunen met het uitvoeren van het nationale vaccinatieplan. De voorbereidingen naar zaterdag toe verlopen goed, doordat er ook bedrijven en personen zijn die bereid zijn hun bijdrage te leveren’, zegt Ramcharan. 

‘Een van de pijlers van de stichting is het bevorderen van het welzijn van de burgers, daarbij is een goede volksgezondheid van eminent belang. Ook wij als stichting willen deel zijn van de oplossing. Tot nu toe is vaccinatie de enige oplossing in de strijd tegen Covid-19. Alleen met een gezonde samenleving kunnen we onze economie weer op gang brengen’, aldus Ramcharan.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: