Fransman (25) in taxi met cocaïne en hasj te Stolkertsijver aangehouden

De 25-jarige Fransman R.B., die in een taxi zat als passagier, is zaterdag 12 juni door agenten van de controlepost Stolkertsijver in het district Commewijne, aangehouden vanwege het bezit van cocaïne en hasj. Dit meldt het Korps Politie Suriname woensdag 16 juni.

Tijdens controlewerkzaamheden werd R.B. staande gehouden. Op hem werd een hoeveelheid hasj aangetroffen. Naar aanleiding hiervan werd een onderzoek door de agenten ingesteld in de taxi. Daarbij werd een tas met sportschoenen van B. aangetroffen. In de sportschoenen bleek 800 gram cocaïne verborgen te zitten. 

Zowel de hasj als de cocaïne zijn door de politie in beslag genomen, waarna de verdachte samen met de drugs aan de afdeling Narcotica Brigade werd overgedragen.

R.B. werd na overleg met het Openbaar Ministerie door de politie achter slot en grendel geplaatst.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: