Assembleelid Ramdien (VHP) overgebracht naar Paramaribo

VHP-Assembleelid Harriet Ramdien, uit Nickerie, die vorige week Covid-19 positief getest bleek, is naar Paramaribo overgebracht, zo heeft Dagblad Suriname uit betrouwbare bron vernomen. Ze zou in coma zijn gebracht.

Tijdens de Algemene Politieke Beschouwingen werd bekend, dat Ramdien besmet was geraakt met het Covid-19-virus. Zij werd in thuisisolatie geplaatst. Naast Ramdien zijn ook Ramon Koedemoesoe (ABOP) en Ebu Jones (NDP) door het virus getroffen, zo berichtte Dagblad Suriname op 10 juni.

Ondertussen bereiken berichten de samenleving dat het niet goed gaat met politica Ramdien.  Zij was overigens op 2 juni voor het eerst tegen het Coronavirus gevaccineerd, zo liet ze Dagblad Suriname eerder weten. Nadat Ramdien verzwakte is zij vanuit Nickerie overgebracht naar de stad, vertelt een ingewijde. 

Het verzoek is om geen nepnieuws hieromtrent te verspreiden, omdat het om een zeer ingrijpende aangelegenheid gaat. Vanuit de samenleving zijn er diverse positieve reacties binnen gestroomd om het Assembleelid een hart onder de riem te steken. De samenleving leeft op social media mee met de door Covid-19 getroffen Assembleeleden.

RB

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: