Disha Patani’s fans gedenken haar verjaardag

Actrice Disha Patani heeft een enorme fanbase. Ter gelegenheid van de 28ste verjaardag van de actrice, deelden haar fans voedsel uit onder kinderen, voerden ze zwerfdieren en vee en plantten ze bomen. De fans sneden een taart aan met Disha’s naam bij een NGO in Rampur UP met de weeskinderen en verdeelden behalve taart ook voedsel en sappen.

Het is een bekend feit dat Disha een voorliefde heeft voor dieren en 4 huisdieren heeft. In feite heeft de actrice een speciaal account gewijd aan haar huisdieren op Instagram waar ze steeds foto’s van hen plaatst. Met haar liefde voor dieren in het achterhoofd, besloten Disha’s fans om de vreugde van de verjaardag van de actrice te delen door zwerfhonden en vee te voeren. Een paar fans kwamen ook samen en vierden haar verjaardag met het planten van bomen in hun omgeving. Op het werk front, zal Disha Patani te zien zijn in Mohit Suri’s Ek Villian Returns, een actie thriller die wordt ondersteund door Balaji Motion Pictures en T-Series.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: