Sinds 9 maart 20.000 personen bij PCS gevaccineerd tegen Covid-19

‘Goede teamwork spat uiteen in het succes van de vaccinatiepoli van het PCS’

Raj Jadnanansing, directeur van het Psychiatrisch Centrum Suriname (PCS), zegt maandag 14 juni in gesprek met Dagblad Suriname, dat sinds 9 maart 20.000 personen zijn gevaccineerd tegen het Covid-19 virus in een eigen vaccinatiepoli. ‘Sedert 9 maart houdt het PCS zich intensief bezig met de preventie van het Covid-virus door haar medisch maatschappelijke plicht ook te voldoen door een eigen vaccinatiepoli te starten.’

‘De werkzaamheden van het PCS zijn niet onopgemerkt gebleven, waarbij met trots wij kunnen aangeven, dat wij al 20.000 personen in het PCS hebben gevaccineerd tegen het Covid-virus.’

Jadnanansingh: ‘Bij deze roepen wij een ieder op die zich nog niet heeft laten vaccineren zich zo spoedig mogelijk te begeven naar een van de vaccinatie locaties om zich te laten vaccineren.’

Hij zegt verder, dat het PCS een ieder bedankt die zich als vrijwilliger of als donateur heeft opgeheven en dat zij de vaccinatiepoli ook blijven ondersteunen. ‘Het PCS zal ook de mobiele vaccinatie poli’s gaan ondersteunen en verder helpen coördineren.’

Volgens de directeur werkt het PCS met veel eigen personeel en er komen ook wat vrijwilligers om hun diensten aan te bieden. 

‘Ervaring heeft ons geleerd om zo efficiënt mogelijk de zaak te organiseren waardoor hetgeen zo een vlot verloop heeft. Dankzij het goede teamwork, waarbij ook de directie van het PCS meehelpt, spat hetgeen uit in het succes van de vaccinatiepoli van het PCS.’

PK

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: