Politie-informatie over dodelijke aanrijding bij Perica

Het Korps Politie Suriname bericht woensdagmiddag 9 juni, dat de 28-jarige automobilist Quincy Sengpai maandagmiddag na een aanrijding op de Oost-Westverbinding ter hoogte van Perica is overleden.

De politie van het bureau Moengo kreeg de melding van een aanrijding met dodelijke afloop. Bij aankomst op de locatie werd Sengpai, die geen levensteken meer vertoonde, langs de weg aangetroffen. De ingeschakelde arts stelde officieel de dood van de man vast.

Uit het voorlopig politieonderzoek kwam naar voren, dat Sengpai kort voor de aanrijding over de Oost-Westverbinding reed, komende vanuit de richting van Moengo en rijdend in de richting van Commewijne. In tegenovergestelde richting reed de automobilist P.G. (28) met de twee vrouwelijke mede-inzittenden T.G. (32) en E,L. (46). Ter hoogte van Perica, kwam Sengpai door tot nog toe onbekende reden op de rijhelft van zijn tegenligger met als gevolg de botsing tussen beide voertuigen. 

Het voertuig van Sengpai sloeg vermoedelijk ettelijke malen over de kop en belandde in de langs de weg lopende trens. De zwaargewonde Sengpai werd door omstanders uit het voertuig gehaald en langs de weg geplaatst.

De bestuurder van het andere voertuig en de mede inzittende T.G. werden met een ambulance afgevoerd naar de Spoed Eisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo. De andere mede inzittende E.L. heeft een verwonding aan haar voorhoofd opgelopen en werd voor medische hulp per eigen gelegenheid afgevoerd naar de Franse kant.

Beide voertuigen waren aanzienlijk beschadigd en zijn door de politie ter herkeuring in beslag genomen. De overleden automobilist was wel in het bezit van een geldig Surinaams Rijbewijs, het rijbewijs van de andere bestuurder is nog niet achterhaald door de politie.

Het lichaam van Sengpai is na overleg met het Openbaar Ministerie door de politie ter obductie in beslag genomen.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: