President Santokhi steekt Natio hart onder riem

President Chandrikapersad Santokhi heeft dinsdagmiddag 8 juni in De Nationale Assemblee Natio een stevige hart onder de riem gestoken voor de kwalificatie wedstrijd ’s avonds tegen Canada.

Het staatshoofd zei, dat de regering en het totale Surinaamse volk als een blok achter het national voetbal elftal staat. “Met ons hart, met alle ondersteuning en met alle liefde staat het Surinaams volk achter jullie”, zei hij.

Santokhi noemde Natio als ‘voorbeeld voor wat wij als Suriname allemaal kunnen bereiken als wij eenheid en eensgezindheid aan de dag leggen’.

“Ons team is in aangepaste vorm en met aanvulling met gelijkgezinden begonnen aan de WK-kwalificatiewedstrijden. Het team is zowel nationaal als internationaal gegroeid. Als nummer 136 op de FIFA wereldranglijst nemen we het vanavond op tegen de nummer 70. Wi bribi in Natio. Veel succes en God is met jullie’, aldus president Santokhi.

SS

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: