Vicepresident Brunswijk: ‘Regering leeft mee met nabestaanden SLM-vliegramp 1989’

Vicepresident Ronnie Brunswijk, heeft maandag 7 juni via social media, namens de regering, zijn medeleven getoond met de nabestaanden van de SLM vliegramp op 7 juni 1989.

De vicepresident:

‘Sterkte aan de nabestaanden. Het is vandaag 32 jaar geleden dat DC8-62 N1809E genaamd “Anthony Nesty” van de Surinaamse Luchtvaart Maatschappij in het district Para neerstortte. Dit gebeurde tijdens een poging om bij mist te landen op de Johan Adolf Pengel International Airport te Zanderij.

Deze ramp is de grootste ramp in de Surinaamse luchtvaart- geschiedenis en kostte 176 inzittenden, voornamelijk Surinamers en Nederlanders, het leven. Slechts 11 passagiers en een hond overleefden de crash. Vanwege de alarmerende Covid-19 situatie kunnen de jaarlijkse plechtigheden geen voortgang hebben. Echter kan het bovenstaande ons niet weerhouden om de slachtoffers in onze gedachten te gedenken. De regering leeft mee met alle nabestaanden van de slachtoffers’, aldus vicepresident Brunswijk.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: