Bestuursdienst Paramaribo Noord-Oost en politie slaan handen ineen

Bestuursambtenaren in de verschillende bestuursressorten van het Commisariaat Paramaribo Noord-Oost zullen gedurende de lockdown-periode op strategische locaties letten op de handhaving van de geldende orde regelgeving. Het betreft een minimaal aantal bestuursambtenaren geheel volgens de uitgegeven regels vanuit de overheid, zo laat het commissariaat vrijdag 4 juni weten.

Districtscommissaris Ricardo Bhola heeft vrijdag het startsein gegeven voor de samenwerking tussen de bestuursdienst en de politie. Het Commissariaat Paramaribo Noord-Oost heeft een intensieve samenwerking met het Quick Response Team(QRT) van Paramaribo. Eventuele oneffenheden en of eventuele calamiteiten zullen worden doorgeleid naar de QRT.

Bhola roept eenieder op om zich te houden aan de geldende total lockdown-regels. Immers de maatregelen zijn bedoeld om de derde golf van het Covid-19 virus in ons land te beteugelen, aldus het commissariaat. 

Het is van belang dat iedereen steeds de regels en de geldende protocollen in acht neemt. De districtscommissaris betreurt het dat individuen overgaan tot onverantwoord gedrag, waaronder ook het hamsteren van levensmiddelen. Dat is helemaal niet nodig. 

‘De winkels en groeten/fruit standjes zullen, zoals aangekondigd, regelmatig open zijn. Er is geen reden tot het zaaien van paniek. Doe het niet en corrigeer op een correcte manier je medemens. Breng de juiste informatie over.’

Ten slotte stelt de Bhola, dat degenen die financieel zijn getroffen kunnen aankloppen voor Covid-19 steun bij het Ministerie van Arbeid, Werkgelegenheid en Jeugdzaken. Meer informatie daaromtrent treft u in de onderstaande link https://financien.sr/covidsteun2021.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: