Magenta’s Farmers markt nog niet bekend

Magenta’s Farmers Market trekt nog niet veel bezoekers. De meeste mensen rijden de markt voorbij, omdat men gewend is langs de weg hun producten te kopen. 

Districtscommissaris Suraksha Sital van Wanica Noord-West zegt, dat het vaak wennen is aan een nieuwe locatie. De drive thru is een goede mogelijkheid, zeker in deze Covid-tijd. Aan de andere kant worden de verkopers langs de weg gedoogd vooral nu de officiële markten zijn gesloten. 

De districtscommissaris laat weten, dat zo’n drive tru markt voor de verkopers langs het Magentakanaal een goede opstap is om uiteindelijk over te gaan naar zo een markt.  “Want eigenlijk mag je helemaal niet verkopen langs de weg”, laat Sital weten. 

De drive thru markt aan de Verlengde Frederikshoopweg is open op maandag, woensdag en vrijdag van 08.00 tot 16.00 uur

RB

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: