SLM cancelt chartervlucht naar Managua, Nicaragua

Een door de SLM geplande chartervlucht naar de hoofdstad van Nicaragua, Managua, op maandag 31 mei moest worden geannuleerd, zo meldt de luchtvaartmaatschappij woensdag 2 juni.

‘Volgens de in de overeenkomst opgenomen “terms and conditions” zijn de passagiers en de charteraar verantwoordelijk voor de volledigheid en juistheid van de reisdocumenten. Mede op grond hiervan en het feit dat de SLM de benodigde vergunning om Managua aan te doen niet heeft ontvangen is besloten om conform de gesloten charterovereenkomst de vlucht te annuleren en om zodoende de charteraar en passagiers de ruimte te geven om de benodigde vergunningen en documenten in orde te maken’, aldus de luchtvaartmaatschappij.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: