Nieuwe hoofd Contra Inlichtingen bij DNV

Het Directoraat Nationale Veiligheid (DNV) heeft een nieuw hoofd Contra Inlichtingen. Dit werd maandag 31 mei intern bekendgemaakt middels een schrijven getekend door de waarnemend leiding van het DNV. Het schrijven is gericht naar alle afdelingshoofden en personeel. 

‘Middels deze wordt aan u bekendgemaakt, dat de eerste luitenant Mac Andrew M. te rekenen van donderdag 20 mei 2021 niet meer is belast met de dagelijkse leiding op de afdeling Contra Inlichtingen en is ter beschikking gesteld van de leiding van het Directoraat Nationale Veiligheid. Ingaande dezelfde datum is de Inspecteur van Politie 2° Klasse, Dhanai Shaileshkoemar aangesteld als het Hoofd van de afdeling Contra Inlichtingen van het Directoraat Nationale Veiligheid. 

Wij vragen u het bovenstaande aan uw onder hebbend personeel door te geven en de bovengenoemde functionaris alle ondersteuning te bieden bij het uitoefenen van zijn werkzaamheden.’

Het schrijven is getekend door de het Interim Management Team bij DNV. 
De veranderingen in de leiding van de veiligheidsdiensten staan in lijn met de aankondiging van president Chandrikapersad Santokhi. Het staatshoofd heeft onlangs weer aangegeven, dat de leiding van onder andere het Korps Politie Suriname en Douane veranderd wordt. Bij het Nationaal Leger zijn inmiddels nieuwe dienst commandanten en een nieuwe waarnemend bevelhebber. Ook bij het DNV is de leiding al gewijzigd. 

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: