Rekeningen nutsbedrijven giraal voldoen tijdens total lockdown

Wie alleen contant betaalt kan dat meteen doen na lockdown zonder extra kosten

Het is tijdens de twee weken total lockdown niet mogelijk om in contanten rekeningen bij nutsbedrijven te voldoen. De kassa’s van de nutsbedrijven zullen gedurende deze periode gesloten zijn. De bevolking wordt opgeroepen alle betalingen giraal te doen, zo meldt de voorlichtingsdienst van de regering zaterdagavond 29 mei.

Er zullen overigens gedurende de periode van de total lockdown (31 mei tot 18 juni) geen extra kosten in rekening worden gebracht aan mensen die alleen contant kunnen betalen. Ook zullen er in deze periode geen afsluitingen worden verricht door de nutsbedrijven. 

Mensen wordt op het hart gedrukt om gelijk na de lockdown aan de betalingsverplichting te voldoen.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: