Brand in stadion Santiago Bernabéu van Real Madrid snel geblust

Een brand woensdagavond 26 mei, lokale Spaanse tijd, tijdens renovatiewerkzaamheden in het Santiago Bernabéu, het imposante stadion van Real Madrid, was snel onder controle.

Spaanse media berichten uitgebreid over de brand en beelden ervan stonden binnen korte tijd op social media als Twitter. 

De brandweer was snel ter plaatse en wist de brand snel te blussen. Het is nog niet bekend wat de oorzaak van de brand is. Lokale media berichten dat een stuk isolatiemateriaal in brand vloog tijdens standaard laswerkzaamheden.  

Eind 2022 moeten de werkzaamheden in een vernieuwd Bernabéu klaar zijn. 81.000 zitplaatsen, een indrukwekkend scherm van 360 graden aan de binnen- en buitenkant van het stadion, een uitschuifbaar dak en een verplaatsbare grasmat. Ook komen er een winkelcomplex, restaurants, bars en een museum. De kosten van deze opknapbeurt zouden zeker 500 miljoen euro bedragen. 

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: