Verdachte (27) inbraak eethuis aangehouden

Leden van het Regio Bijstand Team Paramaribo (RBTP) hebben zaterdag 15 mei, na ontvangen informatie, de 27-jarige H.O. in de Wanestraat (zie kaart) aangehouden. De man wordt verdacht van een inbraak in een eethuis bij de kruising van de Franchepane- en de Zonnebloemstraat. Dit bericht het Korps Politie Suriname zondagavond 23 mei.

De buit bestond uit tv’s en een bromfiets.

Met behulp van veiliggestelde camerabeelden en informatie van derden kwam deze verdachte in beeld. De man werd overgedragen aan de afdeling Kapitale Delicten die belast is met het onderzoek in deze zaak. De buit is nog niet achterhaald.

De verdachte is door de politie in verzekering gesteld, na overleg met het Openbaar Ministerie.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: