Single genaamd “Eenzaam” uitgebracht door ‘Rodje’

De zanger Rodney Tjin-Aton, beter bekend als Rodje, heeft zijn nieuwste productie uitgebracht. Dagblad Suriname verkreeg de volgende informatie van Roberto ‘GBoss’ Banel, oprichter van WeDemBoss Music. Rodney Tjin-Aton zit vanaf 1995 in de muziekwereld en heeft voor verschillende bandjes als Explotion, Combinatie XIV, La Bosse, Se7en gespeeld.  Enkele bekende hit songs van de artiest zijn ‘Lekker lekker’, ‘Weg met vlooien’ , ‘Banga’/’Grumma grumma’ en ‘Mooi Uma’. Na een stille periode van acht jaar heeft hij het nummer “Eenzaam” gelanceerd. Voor deze productie heeft hij samengewerkt met Rastamoss en producer Ninobeatz. “Eenzaam” is inmiddels al te bekijken op YouTube en is uitgebracht met een bijbehorende clip. De zanger werkt momenteel aan zijn 1e  solo album. Met de bekende Marlon Ristie, beter bekend als Halve, heeft hij een band genaamd H&R (Halve &Rodje). Khoesiaal P.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: