183 Covid positief geteste personen zondag en 4 patiënten overleden aan virus

Weer zijn personen overleden aan het Covid-19 virus. Vier patiënten zijn zondag aan het virus overleden. Onduidelijk is nog waarom er deze maand zo veel doden te betreuren zijn, 45. Het aantal doden bedraagt nu totaal 249, sinds het Coronavirus zijn intrede deed in het land, medio maart vorig jaar. 

Het aantal Covid-19 positief geteste personen bedraagt zondag 183, aldus het Covid-dashboard op de Covid-website van de gezondheidsautoriteiten ‘s avonds, dat waren er zaterdag 186. Er zijn zondag, in het lockdown weekend, 420 tests uitgevoerd.

56 Patiënten zijn zondag genezen verklaard. In Intensive Care Units liggen 32 patiënten, en 221 personen (zaterdag 210) worden buiten ICU’s verpleegd in de ziekenhuizen.

924 Positief geteste personen bevinden zich nu in isolatie, dat waren er zaterdag 837.

Het totaal aantal positieve besmettingen sinds de aanvang van de Covid-pandemie bedraagt 13.111.

PK

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: