Consumentenkring: “Prijzen rijzen de pan uit”

Het heeft geen zin dat er een salarisverhoging komt terwijl de koers steeds instabiel is en steeds hoger wordt. “Ik wil liever dat de koers beheersbaar wordt voordat we meer salarisverhoging vragen. We hebben meer aan een waarde vast bestedingsvermogen”, zegt Albert Alleyne, voorzitter van de Consumentenkring. 

Alleyne vertelt regelmatig op straat aangesproken te worden door verontruste burgers. “We gaan allemaal gebukt onder het onduidelijk koersenbeleid. Alle prijzen rijzen de pan uit. Overheids sociale voorzieningen zijn allemaal ingekort met oogkleppen. Ook hebben we te kampen met de Covid-19 beperkingen. Waardoor de verarming toeneemt”, laat de voorzitter van de Consumentenkring weten. 

“Men moet begrijpen dat wij slecht een pressiegroep zijn en geen regering. Door je aan te sluiten bij de vereniging kunnen we een sterkere vuist maken”, besluit Alleyne.

www.consumentenkring.com/klachten 

RB

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: