Drie verdachten van inbraken in winkels in centrum Paramaribo opgepakt

A.G. (29), K.M. (46) en de 47-jarige V.B. zijn woensdag 12 mei door de recherche van Paramaribo in de Watermolenstraat aangehouden. De drie worden ervan verdacht in april en in het eerste weekend van mei verschillende winkel inbraken te hebben gepleegd in het centrum van Paramaribo. Daarbij zijn diverse goederen gestolen en die zijn nog niet gevonden, zo meldt het Korps Politie Suriname woensdagavond 19 mei.

Bij de voorgeleiding hebben de verdachten toegegeven zich schuldig te hebben gemaakt aan inbraken. Ook bekenden zij meerdere inbraken te hebben gepleegd op andere locaties in het stadscentrum.

Na overleg met het Openbaar Ministerie zijn de drie verdachten door de politie in verzekering gesteld. Het vermoeden bestaat dat er meerdere verdachten zijn betrokken bij deze inbraken. Aan hun opsporing wordt gewerkt.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: