Twee ernstige verkrachtingszaken: 16-jarig zwakbegaafd meisje door oom verkracht

14-Jarige jongen verdacht van verkrachting 4-jarig neefje

Er zijn naar verluidt afgelopen week twee ernstige verkrachtingszaken geweest. Een 16-jarig zwakbegaafd meisje zou door een oom zijn verkracht in de nacht van donderdag op vrijdag in Paramaribo. Een kleuter van vier jaar jong te Wanica zou zijn verkracht door zijn 14-jarige neef.

Het meisje van 16 jaar werd in de woning waar zij woont met een zwakbegaafde broer, een zus en haar moeder, door haar oom, die ook daar woont, verkracht. De volgende dag heeft het meisje haar zus verteld wat haar was overgekomen.

De moeder zou vervolgens aangifte hebben gedaan bij de politie, die het meisje met een visum verwees naar een gynaecoloog voor onderzoek.

De zaak is in behandeling bij de afdeling Jeugdzaken van het Korps Politie Suriname. De oom zou nog niet zijn aangehouden.

Een 4-jarig jongetje is naar verluidt woensdagavond in een woning in het district Wanica verkracht door een neef (14). De twee zouden alleen thuis zijn geweest. De kleuter vertelde zijn moeder wat er was gebeurd en die deed meteen aangifte bij de politie. Zijn neef is aangehouden.

Beide zaken zijn nog niet officieel bevestigd door het Korps Politie Suriname.

PK

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: