Medewerk(st)ers Militair Hospitaal in het zonnetje gezet

In het verband met de Dag der Verpleging die jaarlijks op 12 mei gevierd wordt, hebben enkele medewerk(st)ers van het Militair Hospitaal, MH, woensdag een certificaat ontvangen voor hun bijzondere inzet. Voor velen waren zorgmedewerk(st)ers in Covid-tijd al helden, maar nu werden zij extra in het zonnetje gezet, zo bericht het ministerie van Defensie.

Kapitein Maureen Sofoni, waarnemend hoofd Poli, vertelt dat ondanks de vele obstakels, waaronder ook de Covid-19-pandemie, de medewerkers zich volop hebben ingezet in het helpen verbeteren van de kwaliteit van de dienstverlening binnen het MH. 


Zij benadrukt, dat naast de verpleegkundigen er ook andere mensen zijn die het goede werk dagelijks ondersteunen en helpen voortzetten. Daaronder vallen de ambulancechauffeurs, baliemedewerkers, gewondenverzorgers, hospikken en ziekenverzorgers. Ook aan deze medewerk(st)ers werd een speciale dank uitgebracht. De directie van MH is het personeel erkentelijk voor de inzet het afgelopen jaar.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: