Parbo Soda Water nieuw product Surinaamse Brouwerij

De Surinaamse Brouwerij N.V. produceert nu ook Parbo Soda Water. ‘Het kwalitatieve en zuivere bronwater waarmee wij het vertrouwde Parbo Bier brouwen wordt ook gebruikt voor het produceren van Parbo Soda Water. Parbo Soda Water is een heerlijke sprankelende soda water met een frisse smaak. Het product is suikervrij en bevat geen calorieën wat prima past in een gezonde levensstijl’, aldus Earl Frijmersum, Marketing Manager van het bedrijf in een woensdag 13 mei uitgebracht persbericht.

Parbo Soda Water verschijnt in een 33cl blik tegen een prijs van 5 SRD.

‘Wij zijn er zeer trots op nu ook Parbo Soda Water te mogen verwelkomen binnen onze familie. Wij blijven op zoek naar nieuwe innovaties en partnerships om onze klanten en consumenten nog meer en beter te kunnen bedienen en verrassen. Dit is van belang om te blijven groeien onder uitdagende omstandigheden.’, aldus Reinoud Ottervanger, Managing Director.

‘Wij hebben alle vertrouwen in de toekomst in Suriname en zijn daarom begonnen met de bouw van een nieuw hoofdkantoor dat nog dit jaar wordt opgeleverd. Ook hopen wij op korte termijn Heineken lokaal te kunnen gaan produceren. Deze investering zorgt niet alleen voor meer werkgelegenheid, maar ook voor de mogelijkheid tot export naar andere landen in de Caribbean. Hiervoor is een kleine wetswijziging vereist waarover wij constructieve gesprekken voeren met de regering. Hiermee hopen wij ook een steentje bij te dragen aan het Herstelplan voor Suriname.’

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: