Man opgepakt die in dronken toestand bewoners Zanderij bedreigde

De politie van het bureau Zanderij heeft op maandag 3 mei D.P. in het ressort Zanderij aangehouden voor meerdere keren, bewapend met een scherp voorwerp, bedreiging met de dood, aldus het Korps Politie Suriname dinsdagavond 11 mei.

De man had het tot zijn gewoonte gemaakt om buurtbewoners met de dood te bedreigen wanneer hij in beschonken toestand verkeerde. Hij bedreigde mensen te Zanderij Centrum en aan de Kennedyweg te zullen dood kappen en bij die gelegenheden bewapende hij zichzelf met een scherp voorwerp. 

Op 3 mei was het weer zover. Hij was te Zanderij Centrum waar hij in dronken toestand tekeer ging en mensen met de dood bedreigde. Daarbij had hij een scherp voorwerp bij zich. De bedreigde personen schakelden de politie in en de man werd aangehouden en ter ontnuchtering opgehouden. Na ontnuchtering werd hij voorgeleid bij een Hulpofficier van Justitie. 

Na overleg met het Openbaar Ministerie is hij in verzekering gesteld. Het scherp voorwerp werd in beslag genomen.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: