Man (47) mishandelt zijn stiefvader, omdat hij hem als ‘een hinder’ ziet

Het Korps Politie Suriname bericht woensdag 12 mei, dat G.D. (47) zondag 2 mei door de politie van het bureau Latour is opgepakt voor de zware mishandeling van zijn 78-jarige stiefvader.

Volgens verklaring van het slachtoffer zat hij in de nacht van zaterdag 1- op zondag 2 mei in zijn woning uit zijn bijbel te lezen toen zijn stiefzoon hem te lijf ging met een stuk hout. Het slachtoffer werd zodanig met het op zijn hoofd geslagen, dat hij verwondingen opliep en zelfs het bewustzijn verloor. In een ambulance werd due stiefvader naar een ziekenhuis overgebracht voor medische hulp. Na medische behandeling kon hij weer naar huis.

De stiefvader stelt, dat hij D. geen aanleiding had gegeven om hem aan te vallen en te mishandelen.

De stiefzoon, die vermoedelijk een alcohol- en drugsverslaafde is, gaf een onsamenhangende verklaring over de reden waarom hij zijn stiefvader mishandelde. Het komt erop neer, dat hij zijn stiefvader als een hinder ziet in zijn leven. 

Na afstemming met het Openbaar Ministerie werd G.D. hangende het onderzoek in verzekering gesteld door de politie.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: