Natio speelt 8 juni tegen Canada in Illinois, VS

Canada speelt volgende maand de WK-kwalificatiewedstrijden tegen Aruba en Suriname in respectievelijk Bradenton, Florida, en Bridgeview Chicago in Illinois. Reisbeperkingen als gevolg van de Covid-pandemie hebben Canada, dat op de 70e plaats in de wereld staat, en enkele andere landen gedwongen neutrale locaties te vinden om deze wedstrijden te organiseren, zo melden diverse Canadese media.

De wedstrijd van 5 juni is officieel een thuiswedstrijd voor nr. 205 Aruba, maar wordt gespeeld op de IMG Academy in Bradenton. De wedstrijd van 8 juni tegen nr. 136 Suriname, die waarschijnlijk zal beslissen wie er doorgaat van de CONCACAF Groep B, is een Canadese thuiswedstrijd, maar wordt gespeeld in het SeatGeek Stadium, voorheen bekend als Toyota Stadium, in Bridgeview, Illinois.

Canada en Suriname wonnen allebei hun eerste twee kwalificatiewedstrijden, maar Canada bezet de eerste plaats in de groep met een verschil van plus-15 doelpunten vergeleken met plus-9 voor Suriname.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: