Beoefenaar vechtsport aangehouden voor zware mishandeling

De politie van het bureau Latour heeft zaterdag 1 mei de 36-jarige M.D. voor zware mishandeling aangehouden op zijn woonadres, zo bericht het Korps Politie Suriname woensdag 5  mei.

D. vond dat het slachtoffer, een 26-jarige man, zonder toestemming op zijn woonerf was gegaan. Volgens M.D. staat de man in de buurt bekend als een crimineel. Op zondag 25 april kwam D. de man op de Hariweg tegen. Op dat moment was het latere slachtoffer bezig gras te maaien met een brushcutter. M.D. gaf het slachtoffer te kennen dat hij niet meer op zijn erf mocht gaan. Maar, het slachtoffer betwiste hetgeen D. beweerde en er stond een woordenwisseling tussen de twee.

De woordenwisseling liep uit op een handgemeen met als resultaat dat M.D. het slachtoffer zwaar mishandelde. D., beoefenaar van een vechtsport, mishandelde het slachtoffer dusdanig dat die enkele tanden kwijt raakte. 

M.D. werd na overleg met het Openbaar Ministerie in verzekering gesteld door de politie.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: