Automobilist (46) overlijdt na eenzijdig ongeval in Nickerie

De 46-jarige automobilist Wenju Dong is dinsdag 4 mei na een verkeersongeval op de Mr. Attaoellahweg, ter hoogte van het vliegveld van het rijstbedrijf Manglie, overleden aan zijn opgelopen verwondingen. Dit meldt het Korps Politie Suriname woensdag 5 mei.

De politie van het bureau Paradise kreeg omstreeks 17.35 uur melding van een verkeersongeval met dodelijke afloop op de Mr. Attaoellahweg. Bij aankomst op de plek werd geconstateerd, dat Wenju met zijn voertuig had gereden over de Mr. Attaoellahweg. Hij zat alleen in de auto en kwam vanuit de richting Henar en reed richting Nieuw Nickerie. Ter hoogte van het vliegveld van het rijstbedrijf Manglie verloor Dong vermoedelijk de controle over de besturing van zijn voertuig. 

Hij raakte van de weg en belandde met de auto op de kop in een afvoerkanaal. Met behulp van omstanders werd Dong uit de auto gehaald, maar hij vertoonde geen levensteken meer. Een arts stelde de dood vast.

Het lichaam van Wenju Dong werd na overleg met het Openbaar Ministerie afgestaan aan de nabestaanden.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: