Kunstenaar Anand Dwarka over zijn mini solo-expositie

De Surinaamse kunstenaar Anand Dwarka staat gereed met een mini solo-expositie in verband met zijn verjaardag. Dagblad Suriname verkreeg de volgende informatie. De welbekende kunstenaar viert op 29 april zijn 40ste verjaardag. Dwarka heeft voor zijn mini solo-expositie namelijk drie speciale schilderijen met een afmeting van 100 bij 70 cm. De kunstenaar heeft gebruik gemaakt van acryl en heeft op canvas gewerkt. Ook heeft hij steeds met paletmes geschilderd. Het onderwerp bij de speciale schildrijen is borstvoeding. Zo wordt op het derde schilderij een moeder die speelt met haar kind uitgebeeld.  De eerste schilderij kreeg van de kunstenaar de titel Mother Nature (Een boom,  een zwangere vrouw en de baby kan je zien in de moedersbuik ). De mini solo-expositie zal op 29 april gehouden worden van 13.00 u – 19.00u  te Waka Pasi.  “Er zijn zeker 20 schilderijen te bekijken die elk door mij zijn geschilderd” aldus Anand in een gesprek. Khoesiaal P.

error: Kopiëren mag niet!